Τρόποι Αποστολής & Επιστροφής

Send

Τόπος Παράδοσης

 • Παραλαβή από το εργαστήριο μας κατόπιν συννενόησης free
 • Παράδοση στον τόπο που ορίζει ο πελάτης: Στην περίπτωση που το προϊόν αποστέλλεται στον τόπο που έχει επιλέξει ο πελάτης, το προϊόν παραδίδεται σε εξωτερικό συνεργάτη – μεταφορέα και ο πελάτης ενημερώνεται ηλεκτρονικά, ότι το προϊόν είναι έτοιμο προς αποστολή. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει της παραγγελίας του πελάτη. Τυχόν λανθασμένη καταχώριση εκ μέρους του πελάτη και ως εκ τούτου λανθασμένος υπολογισμός εξόδων αποστολής δεν βαρύνει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, αλλά τον πελάτη. Σημειώνεται ότι ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τη μεταφορά με δικά του μέσα και έξοδα, ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, τα προϊόντα μεταφέρονται με δικό του κίνδυνο. Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο πελάτης θα επιδεικνύει στον εξωτερικό συνεργάτη-μεταφορέα την επιβεβαίωση της παραγγελίας (κωδικό παραγγελίας) και την ειδοποίηση για την αποστολή, καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ή διαβατήριο). Αν ο Πελάτης επιθυμεί να εξουσιοδοτήσει τρίτο πρόσωπο για την παραλαβή της παραγγελίας του, τότε το τρίτο εξουσιοδοτούμενο πρόσωπο θα πρέπει να επιδείξει ειδική εξουσιοδότηση προς παραλαβή της συγκεκριμένης παραγγελίας νόμιμα θεωρημένη από ΚΕΠ ή αστυνομική ή άλλη Αρχή καθώς και επίσημο έγγραφο απαραίτητο για τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κλπ). Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. Εφόσον ο πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν μετά από τη λήψη της ειδοποίησης προς αποστολή και παρά τη σχετική ειδοποίηση από τον μεταφορέα, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση.

Έξοδα Αποστολής εντός Ελλάδας & Κύπρου

 • BOX NOW – Παράδοση την Επόμενη Ημέρα σε Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής (Locker 24/7) με χρέωση 2.50€ για όλη την Ελλάδα. Με την BOX NOW μπορείς να παραλάβεις το δέμα σου σύμφωνα με το δικό σου πρόγραμμα από ένα Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής της BOX NOW που βρίσκεται κοντά σου σε όλη την Ελλάδα | 24h το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Μάθετε περισσότερα here.
 • Εντός Αθήνας: 2.90€ για αγορές έως 2 kg. Για αγορές άνω των 2 kg, για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι +0.60€.
 • Χερσαίοι Προορισμoι: 3.40€ για αγορές έως 2 kg. Για αγορές άνω των 2 kg, για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι +0.80€.
 • Νησιώτικοι Προορισμοί: 4.20€ για αγορές έως 2 kg. Για αγορές άνω των 2 kg, για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι +0.90€.
 • Δυσπρόσιτοι Προορισμοί: 6.50€ για αγορές έως 2 kg. Για αγορές άνω των 2 kg, για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι +0.90€.
 • Αποστολή στην Κύπρο: 17€ για αγορές έως 2 kg. Για αγορές άνω των 2 kg, για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι +5.00€.

 

Έξοδα Αποστολής για Εξωτερικό

Ζώνη 1 – Ευρωπαϊκή Ένωση

Up to 0.500 kg: 34.27€
For each additional kg: +2.22€

Zone 2 - Rest of Europe and the Mediterranean

Up to 0.500 kg: 25.00€
For each additional 0.500 kg: +1.40€
Cost of customs administration fee (customs clearance): 14.88€
ΚΙΛΑ)

Zone 3 - USA and Canada

Up to 0.500 kg: 29.00€
For each additional 0.500 kg: +5.40€
Cost of customs administration fee (customs clearance): 14.88€
ΚΙΛΑ)

Zone 4 - Middle and Far East

Up to 0.500 kg: 31.00€
For each additional 0.500 kg: +4.50€
Cost of customs administration fee (customs clearance): 14.88€
ΚΙΛΑ)

Zone 5 - Rest of the World

Up to 0.500 kg: 36.00€
For each additional 0.500 kg: +5.80€
Cost of customs administration fee (customs clearance): 14.88€
ΚΙΛΑ)

Oι μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε είναι η Speedex, και η BOX NOW όσον αφορά τις αποστολές εντός Ελλάδας και Κύπρου, ενώ για αποστολές εκτός Ελλάδας, συνεργαζόμαστε με την EΛTA Courier, μέσω της υπηρεσίας εξωτερικού Express Mail Service (EMS).

Χρόνος Παράδοσης

 • Ο χρόνος παράδοσης των πωλουμένων προϊόντων και υπηρεσιών προσδιορίζεται στην παραγγελία αναλόγως της διαθεσιμότητας.
 • Οι παραγγελίες εντός Αττικής, εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, αποστέλλονται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
 • Για παραγγελίες εκτός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης διαμορφώνεται από 3 εως 5 εργάσιμες ημέρες.
 • Στα προϊόντα, στα οποία αναγράφεται η ένδειξη «κατόπιν παραγγελίας», χρειάζονται έως 15 εργάσιμες μέρες να παραδοθούν.
 • Σε δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται από την μεταφορική εταιρεία.
 • Αποστολές δεν πραγματοποιούνται Σάββατο, Κυριακή και αργίες.

Ανωτέρα βία: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και ως εκ τούτου η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των δυο (2) μηνών, η σύμβαση πώλησης μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση. Εάν ο Πελάτης κρίνει ότι δεν έχει πλέον συμφέρον από την εκτέλεση της παραγγελίας, δικαιούται να καταγγείλει τη σύμβαση πώλησης και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται να του επιστρέψει το τίμημα καθώς και κάθε άλλο ποσό που είχε πληρωθεί στο πλαίσιο της σύμβασης πώλησης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πριν από την επιστροφή του οποιουδήποτε προϊόντος απαιτείται η ενημέρωση με e-mail ή τηλεφωνικώς τα οποία μπορείτε να βρείτε στην σελίδα Contact us.

 • Ελαττωματικό προϊόν

Τα προϊόντα αποστέλλονται πάντα σε άριστη κατάσταση. Ενδέχεται όμως κάποιο προϊόν να είναι ελαττωματικό. Αν διαπιστωθεί πρόβλημα κατά την παραλαβή, θα πρέπει να επιστραφεί με δικά μας έξοδα και να αντικατασταθεί με άλλο ίδιο ή ίσης αξίας προϊόν, με την σύμφωνη γνώμη του πελάτη.

 • Αλλαγή γνώμης

Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε επιστροφή εντός 15 ημερών από την αγορά με την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία.

 • Εκπτωτικό Προϊόν

Σε οποιοδήποτε προϊόν το οποίο έχει αγοραστεί με έκπτωση από -35% και άνω δεν μπορεί να γίνει επιστροφή.

Τρόποι Επιστροφής

 • Με μία από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες στη διεύθυνση σας.

Επιστροφές με Box Now

Το κόστος αποστολής είναι με χρέωση δική μας, αν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν, ή με χρέωση δική σας, αν πρόκειται για επιστροφή που οφείλεται σε αλλαγή γνώμης.

Παρακαλείσθε να μην παραλαμβάνετε δέματα που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Μπορείτε να αρνηθείτε την παραλαβή και να επικοινωνήσετε μαζί μας. Δικαιούστε να ζητήσετε από τον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας να ανοίξει παρουσία σας, την κατεστραμμένη συσκευασία και να ελέγξετε, πριν την παραλαβή, το περιεχόμενο της.

Η ευθύνη για την αποδοχή δεμάτων που για τον οποιοδήποτε λόγο έχουν ταλαιπωρηθεί κατά την μεταφορά, στην εξωτερική τους συσκευασία, βαρύνει αποκλειστικά εσάς.