ΕΠΑ

Showing all 5 results

Show sidebar
Close

ΕΠΑ Επιτραπέζιο Λεξοφρένεια Classic 03-201

12.99

Available in store

ΕΠΑ Επιτραπέζιο Παιχνίδι Κρεμάλα 03-204

9.99

Out of stock

Ελληνικό επιτραπέζιο παιχνίδι λέξεων. Το παραδοσιακό επικοινωνιακό παιχνίδι με λέξεις, για 2 παίκτες, από 8 ετών και πάνω. Πρέπει να προλάβετε να «κρεμάσετε» τον αντίπαλό σας, πριν βρει τη λέξη που κρύψατε. Μόνο έτσι θα κερδίσετε το άθροισμα των βαθμών που έχουν τα γράμματα της κρυμμένης λέξης! Περιέχει δυο καρτέλες με διαφορετικής δυσκολίας πίστες, για να μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στην ηλικία και την ικανότητα των παικτών. Ένα διαχρονικό και διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι. Παράγεται 100% στην Ελλάδα, από την ΕΠΑ που κατασκευάζει παιχνίδια από το 1930.

ΕΠΑ Επιτραπέζιο Παιχνίδι Europoly Πλανήτης Γη (Κλασική Έκδοση) 03-256

11.80

Out of stock

Ελληνικό επιτραπέζιο παιχνίδι για όλη την παρέα. Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας ακινήτων, σε ειδική έκδοση για τον ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. Ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη, συνάντησε σπάνια και απειλούμενα ζώα, στήσε την σκηνή σου ή το τροχόσπιτό σου στα ωραιότερα σημεία του, παρατήρησε τα εντυπωσιακά ουράνια φαινόμενα και παράλληλα δες την οικονομική σου Αυτοκρατορία να μεγαλώνει. Πρόσεξε όμως η χρεωκοπία παραμονεύει σε κάθε επόμενη ζαριά… Ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι που παράγεται 100% στην Ελλάδα από την ΕΠΑ, που κατασκευάζει παιχνίδια από το 1930.
Διάβασε τις οδηγίες here!

ΕΠΑ Επιτραπέζιο EUROPOLY JUNIOR “Βόλτα στον Ζωολογικό Κήπο” 03-211

11.80

Out of stock

Ελληνικό επιτραπέζιο παιχνίδι για μικρά παιδιά. H €uropoly Junior είναι μια παιδική έκδοση του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού αγοραπωλησίας ακινήτων, για 2 έως 4 παίκτες από 5 ετών και πάνω. Κάνοντας βόλτα στον ζωολογικό κήπο, τα παιδιά προσπαθούν να τοποθετήσουν τα δικά τους σπιτάκια-ταμεία σε όσα περισσότερα σημεία μπορούν και να μαζέψουν χρήματα. Όποιο παιδί καταφέρει να συγκεντρώσει τα περισσότερα όταν τελειώσει το παιχνίδι, είναι ο νικητής. Ένα κεφάτο επιτραπέζιο παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για μικρές ηλικίες. Παράγεται 100% στην Ελλάδα, από την ΕΠΑ που κατασκευάζει ποιοτικά παιχνίδια από το 1930.
Διάβασε τις οδηγίες here!

ΕΠΑ Επιτραπέζιο Παιχνίδι Ταξιδεύω στην Ελλάδα 03-207

10.98

Out of stock

Ελληνικό διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων. Το «Ταξιδεύω στην Ελλάδα & στην Κύπρο» είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με ζάρι για 2 έως 6 παίκτες από 8 ετών και πάνω, που έχει σαν στόχο να γνωρίσουν τα παιδιά την πατρίδα μας. Κάθε παίκτης κάνει ένα εικονικό ταξίδι στον χάρτη, συγκεντρώνοντας γνώσεις για τις πόλεις-σταθμούς που συναντά και προσπαθεί πρώτος να διασχίσει την διαδρομή που του έχει ανατεθεί. Με ένα διασκεδαστικό τρόπο, μαθαίνει την ιστορία κάθε τόπου, τα προϊόντα που παράγει, ενδιαφέροντα μνημεία και άλλα σημαντικά στοιχεία που συνδέουν το παρελθόν με το παρόν. Ανακάλυψε την Ελλάδα μέσα από ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι! Παράγεται 100% στην Ελλάδα, από την ΕΠΑ που κατασκευάζει ποιοτικά παιχνίδια από το 1930.
Διάβασε τις οδηγίες here!